Coax Netwerkmonteur ZZP

Zelfstandig storingsnalayses verrichten

Jij krijgt de ruimte om te doen waar je goed in bent. Wij ondersteunen jou in je werk, zodat jij focus kunt hebben op wat je echt leuk vindt om te doen: Storingen oplossen!

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar de specialist op het gebied van Coax. Jij weet hoe je moet omgaan met een ONX, TDR en een coax stripper. Je kan zelfstandig storingsanalyses verrichten in het wijknet en je ademt TV, internet en wifi. Jij kan meepraten met termen als MER, BER, Ingress Expert, Ruis, Docsis check, waarde Dbmv downstream en de waarde Dbmv upstream.

Wie is BTB-Tech?

BTB-Tech is gespecialiseerd in de aanleg van telecomnetwerken en laadpalen. Voor de grootste telecomproviders van Nederland bewaakt, installeert, beheert en onderhoudt BTB-Tech 24/7 de netwerken. Wij verzorgen landelijk de kabelwerkzaamheden in de glasvezel, coax en elektra (laadpalen).

Het team bestaat uit zo’n 90 zelfstandige monteurs. Wij ondersteunen jou in wat je nodig hebt. We zorgen voor continuïteit in het werk, organiseren trainingen, zodat je vaktechnisch op de hoogte blijft en je wordt administratief ontzorgd.

Je komt te werken in een team van vrienden. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en met plezier naar je werk komt. We helpen elkaar, staan voor elkaar klaar en vertrouwen elkaar. Kortom, als zelfstandig monteur word je ontzorgd door een sterk team achter je. Win-win dus!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek een ervaren monteur op het gebied van coax

Wat bieden we jou?

Jouw toekomstige collega's

''BTB-TECH zorgt voor een stabiele stroom van inkomsten.''