Glasvezelmonteur

Als ervaren glasvezelmonteur zorg je ervoor dat internet en tv-storingen in het netwerk bij particulieren worden opgelost.

Beheren, onderhouden en installeren van glasvezelnetwerken

Jij krijgt de ruimte om te doen waar je goed in bent. Wij ondersteunen jou in je werk, zodat jij focus kunt hebben op wat je echt leuk vindt om te doen: bezig zijn met elektra of techniek. Lees hieronder meer over de vacature.

Wat ga je doen

Als ervaren glasvezelmonteur zorg je ervoor dat internet en tv-storingen in het netwerk bij particulieren worden opgelost. Om erachter te komen waardoor het probleem wordt veroorzaakt controleer je eerst de bovengrondse verbindingen. Je verricht meetwerkzaamheden bij de klant, zoals het inspecteren van de huisaansluitingen met het meetapparaat (OTDR) en een Power meter. Wanneer er ondergrondse schade is aan een kabel, pak jij je schep om het probleem op te lossen. Wat ga je nog meer doen:

Wie is BTB-Tech?

BTB-Tech is gespecialiseerd in de aanleg van telecomnetwerken en laadpalen. Voor de grootste telecomproviders van Nederland bewaakt, installeert, beheert en onderhoudt BTB-Tech 24/7 de netwerken. Wij verzorgen landelijk de kabelwerkzaamheden in de glasvezel, coax en elektra (laadpalen).

Het team bestaat uit zo’n 90 zelfstandige monteurs. Wij ondersteunen jou in wat je nodig hebt. We zorgen voor continuïteit in het werk, organiseren trainingen, zodat je vaktechnisch op de hoogte blijft en je wordt administratief ontzorgd.

Je komt te werken in een team van vrienden. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en met plezier naar je werk komt. We helpen elkaar, staan voor elkaar klaar en vertrouwen elkaar. Kortom, als zelfstandig monteur word je ontzorgd door een sterk team achter je. Win-win dus!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek een ervaren monteur op het gebied van glasvezel. Jij weet hoe je moet omgaan met een fusie lasapparaat, OTDR en een power meter. Jij kan goed met mensen omgaan en haalt plezier uit het contact met klanten. Je lost het liefst elke storing op. Dit doe je door zelf dingen uit te proberen of hulp in te schakelen van je buddy, wanneer dat nodig is. Wat je nog meer met je meebrengt:

Wat bieden we jou?

Jouw toekomstige collega's

''BTB-TECH zorgt voor een stabiele stroom van inkomsten.''