Kraanmachnist

In deze rol als minigravermachinist ben je verantwoordelijk voor het ingraven van kabels. Met een nieuwe minigraver en bus tot je beschikking, ben jij dagelijks onze spin in het web op het veld!

Ben jij onze nieuwe kraanmachinist?

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt bedienen van de 2 tonner kraan. Je zult betrokken zijn bij diverse projecten, variërend van storingen opzoeken met de kraan tot het aanleggen van telecom kabels. Daarnaast draag je zorg voor het onderhoud en inspectie van de kraan, en werk je nauw samen met het projectteam om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

Na het doornemen van deze vacature en je je enthousiast voelt, een match ziet met jouw profiel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor vragen of bij interesse staan we direct voor je klaar via 0657273228. Je kunt ons ook bereiken per e-mail. werving@btb-tech.nl. We zien uit naar jouw bericht en kijken ernaar uit om van je te horen.

Wat ga je doen

Als (ervaren) elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van laadpaal systemen bij zowel particulieren als klein zakelijke klanten en projecten.

Wie is BTB-Tech?

BTB-Tech is gespecialiseerd in de aanleg van telecomnetwerken en laadpalen. Voor de grootste telecomproviders van Nederland bewaakt, installeert, beheert en onderhoudt BTB-Tech 24/7 de netwerken. Wij verzorgen landelijk de kabelwerkzaamheden in de glasvezel, coax en elektra (laadpalen).

Het team bestaat uit zo’n 90 zelfstandige monteurs. Wij ondersteunen jou in wat je nodig hebt. We zorgen voor continuïteit in het werk, organiseren trainingen, zodat je vaktechnisch op de hoogte blijft en je wordt administratief ontzorgd.

Je komt te werken in een team van vrienden. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en met plezier naar je werk komt. We helpen elkaar, staan voor elkaar klaar en vertrouwen elkaar. Kortom, als zelfstandig monteur word je ontzorgd door een sterk team achter je. Win-win dus!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij denkt in oplossingen, bent servicegericht en flexibel. Je hebt een pro-actieve houding en bent pas tevreden als de klant geen vragen meer heeft. Wat je nog meer met je meebrengt:

Wat bieden we jou?

Jouw toekomstige collega's

''BTB-TECH zorgt voor een stabiele stroom van inkomsten.''