Monteur Laadpalen

Als ervaren monteur laadpalen ben je verantwoordelijk voor de installatie van laadpalen bij particulieren.

Installeren en onderhouden van laadpaalsystemen

Jij krijgt de ruimte om te doen waar je goed in bent. Wij ondersteunen jou in je werk, zodat jij focus kunt hebben op wat je echt leuk vindt om te doen: bezig zijn met elektra of techniek. Lees hieronder meer over de vacature.

Wat ga je doen

Als (ervaren) elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van laadpaal systemen bij zowel particulieren als klein zakelijke klanten en projecten.

Wie is BTB-Tech?

BTB-Tech is gespecialiseerd in de aanleg van telecomnetwerken en laadpalen. Voor de grootste telecomproviders van Nederland bewaakt, installeert, beheert en onderhoudt BTB-Tech 24/7 de netwerken. Wij verzorgen landelijk de kabelwerkzaamheden in de glasvezel, coax en elektra (laadpalen).

Het team bestaat uit zo’n 90 zelfstandige monteurs. Wij ondersteunen jou in wat je nodig hebt. We zorgen voor continuïteit in het werk, organiseren trainingen, zodat je vaktechnisch op de hoogte blijft en je wordt administratief ontzorgd.

Je komt te werken in een team van vrienden. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en met plezier naar je werk komt. We helpen elkaar, staan voor elkaar klaar en vertrouwen elkaar. Kortom, als zelfstandig monteur word je ontzorgd door een sterk team achter je. Win-win dus!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij denkt in oplossingen, bent servicegericht en flexibel. Je hebt een pro-actieve houding en bent pas tevreden als de klant geen vragen meer heeft. Wat je nog meer met je meebrengt:

Wat bieden we jou?

Jouw toekomstige collega's

''BTB-TECH zorgt voor een stabiele stroom van inkomsten.''